homedesign.blogg.se

För mix&match, this&that-galna personer som finner stort intresse i att kombinera färger, interör och allt däremellan för att finna sin favoritstil och vinnande kombination! Hur ser ditt hem ut? Vad är din personliga touch?

Höst 2012

Publicerad 2012-08-18 10:21:00 i Höst,

- Matta färger, potatissäckar, säckväv, stickat, kol, tegel, grus och kryddor! Jordnära färger tillsammans med en diskret färgklick i höstmörkret piggar upp även den som är på minst humör. Varför inte tillsätta en pepparmix i doftoljan eller lite kanel och kardemumma innan vita korn börjar skingra sig på himmelen?

Den större delen av året har nu gått och det är redan lite kyligt i luften. Vart tog sommaren vägen kan man undra. Matta färger så som turkos, babyblått, rosa och andra blekta/matta färger håller fortfarande i sig.

Gärna lite mer intensivt, mörkt och starkt – men matt. Rött välkomnas med öppna armar tillsammans med lavendel, gult och olivgrönt. En vas med en skala av olikfärgade höstlöv i botten tillsammans med snygga textilblommor från exempelvis SIA – kan aldrig vara fel?

 

Så släng upp alla extrakuddar i sängen eller myshörnan, lägg ett extra täcke eller filt på sängen. Njut i gungstolen med en bra tidning, levande ljus och en kopp varmt. Dags att välkomna hösten 2012!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela